Showbiz

Netflix planifikon ta ndalojë ndarjen e fjalëkalimeve me familjarët dhe miqtë

Netflix planifikon ta ndalojë ndarjen e fjalëkalimeve me familjarët dhe miqtë

Një nga problemet më të mëdha me të cilat po përballet Netflixi është fakti që përdoruesit e tij e paguajnë një profil, fjalëkalimin e të cilit e ndajnë me më shumë njerëz. Kjo drejtpërdrejt bie ndesh me rregullat dhe planin e kompanisë, që është arsyeja se pse po planifikojnë t'i japin fund kësaj dukurie, raporton Independent.

Ekziston një grup i madh i njerëzve që paguajnë për këtë shërbim me çmimin më të lirë/për një person, dhe e ndajnë atë me më shumë njerëz, shkruan KOHA Ditore.