Showbiz

Edhe Francis Ford Coppola kritikon filmat e Marvelit

Edhe Francis Ford Coppola kritikon filmat e Marvelit

Francis Ford Coppola i ka kritikuar filmat e Marvelit vetëm dy javë pasi Martin Scorsese i quajti filmat e Avengers dhe Iron Man si diçka që "nuk ka lidhje me kinemanë".

Coppola e mbrojti kolegun e tij filmbërës pasi e morri çmimin Lumiere në Francë të shtunën duke insistuar se adhuruesit e filmave nuk mësojnë asgjë nga filmat rekord-thyes të shefit të Marvel, Kevin Feige.