Showbiz

Victoria e zbulon recetën e martesës: “Bisedojmë shumë dhe e respektojmë njëri-tjetrin”

Victoria e zbulon recetën e martesës: “Bisedojmë shumë dhe e respektojmë njëri-tjetrin”

Pavarësisht faktit që i fali tradhti të shumta, Victoria Beckham (45) dhe bashkëshorti i saj, futbollisti i pensionuar David Beckham (44) janë një nga çiftet më të famshëm në botë.

Ata janë së bashku tash 20 vjet, përjetuan shumë skandale, afera, tradhti, thyerje, kriza. Ata e filluan lidhjen në fshehtësi. Me Davidin ajo e tradhtoi të dashurin e atëhershëm Stuart Bilton, ndërsa Davidin e mbajti larg publikut.