Showbiz

“Motley Crue” dhe “Iron Maiden” prijnë në votimet e adhuruesve për Hall of Fame

“Motley Crue” dhe “Iron Maiden” prijnë në votimet e adhuruesve për Hall of Fame

“Motley Crue” dhe “Iron Maiden” po e udhëheqin votimin e ri të adhruuesve për Rock And Roll Hall of Fame ndërkohë që drejtuesit e muzeut po diskutojnë se kush duhet të pranohet në Klasën e vitit 2020.

Më shumë se 80,000 persona kanë votuar për të pranuarit e ëndrrave të tyre, përfshirë performuesit si Cher, Styx, Boston dhe Weezer, shkruan KOHA Ditore.