Showbiz

Hilary Swank do ta përsërisë rolin e personazhes së dashur në “P.S. I Love You”

Hilary Swank do ta përsërisë rolin e personazhes së dashur në “P.S. I Love You”
 

Hilary Swank do ta përsërisë rolin e saj si Holly Reilly-Kennedy në vazhdimin e romancës “P.S. I Love You”.

Autorja Cecelia Ahern ka konfirmuar se Postscript, vazhdimi i saj i ri për romanin që e frymëzoi filmin e vitit 2007, do të adaptohet në film, dhe ajo është e sigurt se Swank "mbështetëse" do të kthehet si aktorja e saj kryesore, e cila po mbante zi për vdekjen e papritur të bashkëshortit të saj, të cilin e luan Gerard Butler, në filmin e parë.