Showbiz

Liam Payne i gatshëm për ribashkimin me “One Direction”

Liam Payne i gatshëm për ribashkimin me “One Direction”

Harry Styles është duke e zvarritur ribashkimin me “One Direction”, sipas ish-anëtarit të bendit Liam Payne.

Boy-bendi e filloi pauzën në vitin 2016, ndërsa Liam dhe bendi kanë shijuar nivele të ndryshme të suksesit si artistë solo, ku Harry është në krye falë një roli të suksesshëm në “Dunkirk” dhe hit albumit të tij eponim dhe singleve “Sign of the Times” and “Kiwi”.