Showbiz

Taylor Swift: Grindja me Katy Perryn ishte e pashmangshme

Taylor Swift: Grindja me Katy Perryn ishte e pashmangshme

Taylor Swift është e bindur se grindja mes saj dhe Katy Perryt ishte e pashmangshme, sepse “ishte e shkruar të ndodhte ashtu”.

Të dyja këngëtaret u bënë armike të përbetuara pas një grindjeje për disa valltarë mbështetës dhe e sulmuan njëra-tjetrën në tekstet e këngëve të tyre, shkruan KOHA Ditore.