Showbiz

A ishte viti 2016 më i miri i muzikës ndonjëherë

A ishte viti 2016 më i miri i muzikës ndonjëherë

Cili ishte viti më i madh për muzikën? Shumë prej nesh, kur pyeten, me siguri do ta zgjidhnin një epokë nga rinia jonë.

Disa këngë ose albume që jua kujtojnë shkollën, vitet e adoleshencës suaj rebele ose kolegjin dhe universitetin janë ato që shumica e njerëzve do t’i zgjidhnin për t’u kthyer.