Showbiz

Disney e shtyn shfaqjen e “Cruellas”

Disney e shtyn shfaqjen e “Cruellas”

Disney është duke e ndryshuar kalendarin e vet të shfaqjeve, duke e vonuar filmin aksion “Cruella” deri në Ditën e Përkujtimit në vitin 2021 dhe duke e shtyrë dramën e Fox 2000 “The Woman in the Window” deri në vitin 2020.

“Cruella”, ku interpreton Emma Stone, bazohet në keqbërësen e filmit klasik “101 Dalmatians” Cruella de Vil. Rimejku i klasikut të animuar të Disney fillimisht u planifikua të shfaqet më 23 dhjetor 2020, por tani do të debutojë më 28 maj 2021, shkruan “Koha Ditore”. Regjisori i “I, Tonya” Craig Gillespie, e bëri regjinë e filmit, ku gjithashtu luan Emma Stone në rolin e karakterit të titullit si dhe Joel Fry.