Showbiz

Larry King ndahet nga bashkëshortja e shtatë

Larry King ndahet nga bashkëshortja e shtatë
 

Larry King ka bërë kërkesë për divorc nga gruaja e tij e shtatë, Shawn Southwick King, pas 22 vjet martese, konfirmoi avokati i tij për Yahoo Entertainment.

Prezantuesi legjendar e paraqiti kërkesën në gjykatën e L.A. County të martën. Kingsët i kanë dy djem: Chace, 20 vjeç dhe Cannon, 19 vjeç.