Showbiz

Nga Rylan deri tek Alison Hammond: Yjet e reality shou që u bënë prezantues televizivë

Nga Rylan deri tek Alison Hammond: Yjet e reality shou që u bënë prezantues televizivë

Disa garues të Love Island tani kanë siguruar angazhime të prezantimeve televizive qëkur dolën nga vila. Por pse disa konkurrentë të reality TV dhe emisioneve për talente po tregojnë sukses si prezantues kur shumë të tjerë dështojnë?

Askush që e ka shikuar “Love Island” këtë vit nuk do ta harrojë Maura Higgins.