Showbiz

Al Bano dhe Romina Power gjyshër për herë të dytë

Al Bano dhe Romina Power gjyshër për herë të dytë

Al Bano dhe Romina Power janë bërë gjyshër për herë të dytë. Vajza e tyre Cristel Carrisi ka sjellë në jetë vajzën Cassia, fëmijën e saj të dytë që e ka më bashkëshortin Davor Lukshiq, pas Kai, që ka lindur në 2018.

Lajmin e bukur e ka dhënë gjyshja Romina në profilin e saj në Instagram ku ka postuar dorën e vogëlushes me dedikimin: “Kjo dorë që mami nuk do e lëshojë për të gjithë jetën”./BW