Showbiz

Anthony Hopkins i bie pianos dhe macen e tij e ka “fanse më të madhe”

Anthony Hopkins i bie pianos dhe macen e tij e ka “fanse më të madhe”
 

“Fansja ime më e madhe”, kështu Anthony Hopkins përkufizon macen e tij, që mbi gjunjët e aktorit, duket se e vlerëson shumë talentin muzikor të padronit të saj.

I famshmi Hannibal Lecter i filmit “Silence of the Lambs” ka postuar një video në Twitter, në të cilën duket se luan në piano me felinin e ekzaltuar…