Showbiz

Albumi i ri i Ed Sheeran kryeson listat në Britani

Albumi i ri i Ed Sheeran kryeson listat në Britani

Ed Sheeran ka kryesuar listat e albumeve dhe këngëve në Britani këtë javë pas publikimit të albumit të tij të ri, No 6 Collaborations Project.

Albumi rezulton është më i shitur për këtë vit. Kënga e Ed, Beautiful People në bashkëpunim me Khalid mban vendin e parë në tabela pas dy javësh në vendin e tretë. Kjo është kënga e shtatë e Ed Sheeran që vendin e parë në listat e Britanisë. Dy këngë të tjera nga albumi janë në Top 5.