Showbiz

Të katër Beatlesat planifikohej fillimisht të shfaqeshin në “Yesterday”

Të katër Beatlesat planifikohej fillimisht të shfaqeshin në “Yesterday”
 

Të gjithë Beatlesat pothuajse u shfaqën në filmin e ri të Danny Boyle për këtë bend, “Yesterday”.

Në film, Robert Carlyle e ka një rol të panjohur si John Lennon ndërsa tani skenaristi Richard Curtis ka zbuluar se ai e konsideroi idenë e shfaqjes së aktorëve si George Harrison dhe Ringo Starr dhe se në fakt i kishte kërkuar Paul McCartneyt të jetë pjesë e filmit, në lidhje me një këngëtar/kompozitor të panjohur i cili bëhet i vetmi person që i kujton Beatlesat pas një katastrofe misterioze globale, shkruan KOHA Ditore.