Showbiz

Dua Lipa në lidhje me Anwar Hadid

 

Ka pasur polemika të gjata nëse këngëtarja Dua Lipa është në lidhje apo jo me manekinin Anwar Hadid. Mirëpo së fundi ata vetë vendosën t’i heshtin të gjitha spekulimet.

Çifti i dashuruar u paraqit në koncertin e Lionel Richie në festivalin British Summertime në Hyde Park të Londrës, duke konfirmuar kështu thashethemet lidhur me lidhjen. Anëar është tre vjet më i ri se Dua dhe është vëllai i manekineve të njohura Bella dhe Gigi Hadid.