Showbiz

“Nusja nga Stambolli” me dramat e fundit të sezonit

“Nusja nga Stambolli” me dramat e fundit të sezonit
 

“Nusja nga Stambolli” vazhdon edhe këtë javë me episodet e reja premierë të sezonit të dytë, të cilit po i afrohet fundi. 18 korriku do të shënojë transmetimin e episodit të fundit të sezonit aktual, derisa sezoni i ri do të rikthehet nga 2 shtatori në ekranin e KTV-së.

Edhe episodet e radhës do të sjellin plot, dramë dhe zhvillime në jetët e personazheve të familjarizuara për adhuruesit e kësaj telenovele. Osmani dhe Burxhu tashmë janë në përgatitje për dasmën e tyre, kjo një prej ngjarjeve të pritura me shumë kërshëri nga të afërmit e çiftit. Gjatë javës do të shohim pjesën e bukur të përgatitjeve dhe ceremonisë së martesës.