Showbiz

Dieta që e mban në formë trupin e Jennifer Lopezit

Dieta që e mban në formë trupin e Jennifer Lopezit
 

Këngëtarja dhe aktorja latine është në top-listë për format e saj trupore. Por kush është sekreti për përmasat e saj ideale dhe të lakmueshme nga të gjithë.

Lopez kujdeset gjithmonë të hajë perime dhe gjëra organike. Dieta e saj bazohet në një ekuilibër të mirë me proteina dhe ushqime të freskëta. Asgjë industriale. Diçka tjetër që nuk konsumon Lopez është alkooli.