Showbiz

Will Smith dhe Queen Latifah i bashkojnë forcat për versionin modern të “Romeo and Juliet”

Will Smith dhe Queen Latifah i bashkojnë forcat për versionin modern të “Romeo and Juliet”
 

Will Smith dhe Queen Latifah po i bashkojnë forcat për t'ia dhënë tragjedisë së Shakespearit, “Romeo and Juliet”, një variacion të hip-hopit në një film të ri.

Miqtë e vjetër dhe veteranët e industrisë do ta prodhojnë një version bashkëkohor të shfaqjes klasike, të vendosur në New York.