Showbiz

Smith: Fillimisht një rol presidenti, pastaj gara presidenciale

Smith: Fillimisht një rol presidenti, pastaj gara presidenciale
 

Përpara se të garoj për president, do të ishte më mirë të luaja një rol presidenti, deklaroi sot aktori i njohur amerikan, Will Smith, 50 vjeç.

“Do të më pëlqente më mirë të luaja rolin e Obamës në një film dhe pastaj të garoja për president”, tha Smith.