Showbiz

Lady Gaga me striptiz në qilimin e kuq të Meg Gala

Lady Gaga me striptiz në qilimin e kuq të Meg Gala
 

Madje 16 minuta zgjati pozimi i këngëtares amerikane Lady Gaga (33) në qilim të kuq ndërsa pesë përcjellës e asistuan në shown e modës të cilin e organizoi për adhuruesit në Met Galan e mbrëmshme.

Përveç si këngëtare, Gaga në Met Galan e sivjetme u shfaq edhe si nikoqire dhe udhëheqëse, së bashku me disenjatorin Alessandro Michele (47), këngëtarin Harry Styles (25) dhe tenisten Serena Williams (37). Tema e Met Galas së sivjetme ishte “Camp: Notes on Fashion”.