Showbiz

Fëmijët e Gwen Stefanit e konsiderojnë të dashurin e saj si “baba të dytë”

Fëmijët e Gwen Stefanit e konsiderojnë të dashurin e saj si “baba të dytë”
 

Tre djemtë e këngëtares së famshme Gwen Stefani nuk e konsiderojnë Blake Shelton vetëm të dashurin e nënës së tyre. Për ta, ai është një figurë babai.

Shelton është i pranishëm në jetët e tyre për vite të tëra, dhe djemtë jo vetëm që e respektojnë por e duan shumë këngëtarin.