Showbiz

Monotonia dhe depresioni e kanë kthyer Madonën në muzikë

Monotonia dhe depresioni e kanë kthyer Madonën në muzikë

Madonna u kthye në studio kur filloi të ketë monotoni dhe depresion në Portugali.

Superylli i popit e përfundoi kohët e fundit një pauzë muzikore pesëvjeçare duke e paralajmëruar publikimin e albumit të saj të ardhshëm Madame X, ndërsa gjatë një eventi të MTV në Londër të mërkurën, ajo shpjegoi se ideja për projektin erdhi gjatë një periudhe të vështirë në jetën e saj pas zhvendosjes në Lisbonë.