Showbiz

“Billboard” shkruan për pushtimin nga artistet shqiptare

 

Më 8 dhjetor të vitit 2018, Bebe Rexha ka postuar një foto të saj me Dua Lipën në Twitter dhe ka shkruar: “Dy vajza shqiptare të nominuara për 2 çmime Grammy. Për të gjitha vajzat shqiptare dhe për të gjitha vajzat në mbarë botën, çdo gjë është e mundur kështu që vazhdoni t’i ndiqni ëndrrat tuaja dhe vazhdoni të thyeni akullin”.

Dhe më 28 janar ajo përmendi dy talente tjera shqiptare: “Unë dua të bëj një bashkëpunim me Dua Lipën, Rita Orën dhe Ava Maxin”.