Showbiz

Jonida Maliqi do të këndojë në natën e dytë të Eurovizionit

 

Eurovizion ka publikuar renditjen e këngëtarëve dhe datat se kur ata do të ngjiten në skenë për të performuar.

Shqipëria, që këtë vit përfaqësohet nga këngëtarja Jonida Maliqi, do të prezantohet në natën e dytë që i bie data 16 maj.