Showbiz

Shkurorëzohet njeriu më i pasur në botë

 

Shefi ekzekutiv i Amazonit, Jeff Bezos, dhe bashkëshortja e tij, Mackenzie, kanë vendosur të shkurorëzohen pas 25 vjetëve martesë.

Çifti njoftoi për vendimin përmes një letre në Twitter, të mërkurën, duke thënë se “kemi vendosur të ndahemi dhe të vazhdojmë jetët tona si miq”.