Showbiz

Vajza e Tahirit: E kuptuam në lajme për dashurinë e prindërve

Vajza e Tahirit: E kuptuam në lajme për dashurinë e prindërve
 

Në edicionin festiv, emisioni “Talk” i KTV-së ishte në familjen e kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Ndër të tjera, gjatë bisedës teksa kryetari Tahiri rrëfente për njohjen me gruan e tij dhe hapat e parë drejt dashurisë ndërhynë vajza e tyre e cila rrëfen se si e kuptoi për takimin e parë të prindërve dhe se si ata të dy kishin rënë në dashuri.