Showbiz

Yjet e Hollywoodit që nuk dinë të plaken

 

Dukja e mirë në botën e të famshmëve është pothuajse e rëndësishme sa edhe vetë talenti, gjë që sigurisht e shpjegojnë faktin yjet e Hollywoodit, sidomos femrat, të cilat investojnë shumë në kujdesin ndaj fytyrës dhe trupit.

Në fakt, mënyra e tyre e jetesës tregon se sa ato kujdesen për pamjen e tyre, përmes ushqimit të shëndetshëm, stërvitjeve, por edhe nga disa ndërhyrje kirurgjike, transmeton KosovaPress.