Showbiz

Gomez nuk do të ketë asgjë me ish të dashurin

Gomez nuk do të ketë asgjë me ish të dashurin

Këngëtarja e njohur Selena Gomez është fokusuar tek mirëqenia e saj fizike dhe mendore që kur doli nga qendra e rehabilitimit.

Dhe një vendim që ka marrë për tu përmirësuar është shmangia e të gjitha kontakteve me ish të dashurin e saj, këngëtarin Justin Bieber, pavarësisht përpjekjeve të tij për të folur me të.