Showbiz

Atmosfera e Krishtlindjes prek edhe futbollistët e famshëm

Atmosfera e Krishtlindjes prek edhe futbollistët e famshëm

Në mbarë botën është koha e Krishtlindjes. Atmosfera festive mbizotëron kudo dhe e gjithë kjo frymëzon optimizëm ashtu siç ndodh çdo vit në këtë periudhë.

Çdokush e feston në mënyrën e tij dhe bota e futbollit nuk bën përjashtim. Simboli i kësaj feste është pikërisht bredhi i zbukuruar me rastin e kësaj feste ku nuk janë të paktë ata që e personalizojnë.