Showbiz

Policia ndalon veturën e N’GAS’Z-it gjatë xhirimeve

Policia ndalon veturën e N’GAS’Z-it gjatë xhirimeve

Gjatë realizmit të emisionit N’GAS’Z në KTV, njësitë e policisë ndalojnë veturën në të cilën gjendeshin protagonistët, Diellza Kolgeci dhe Lekë Rezniqi.

Megjithatë, kjo ishte vetëm një ndalesë “spontane” dhe me t’i treguar zyrtarit policor se po realizohet emisioni, ai u shpjegon se nuk kishte ndonjë shkelje të rregullave të trafikut.