Reklama

Bëhu me Peugeot të ri duke filluar nga 295 euro në muaj

Peugeot

Mercom Company, përfaqësues i brendit botëror PEUGEOT, sjell një mundësi të artë për tu bërë me veturë të re Peugeot 2008 për vetëm 25,990€ apo prej 295€ në muaj.

Me një gamë motorësh të përforcuar dhe efikasë, përfshirë motorët, dizel, benzinë dhe hibrid, si dhe një version 100% elektrik, Peugeot 2008 ofron fuqinë dhe efikasitetin që kërkojnë shoferët modernë.

Në një treg ku stili, performanca dhe teknologjia janë në qendër të vëmendjes, ky model kombinon të gjitha këto elemente në një paketë tërheqëse që e bën atë një nga liderët në tregun e SUV.

Peugeot 2008 është një kombinim i qartë mes elegances, forcës dhe performancës së një SUV-i. Linjat e tij të buta dhe forma dinamike i japin atij një pamje të shkëlqyer në rrugë, ndërsa detajet estetike si grila karakteristike e Peugeot, dritat LED e bëjnë atë të dallohet në mënyrë të konsiderueshme nga konkurrentët e tij.

Për më shume informata ejani na vizitioni në sallonin tonë në Çagllavicë apo na kontaktoni në: 045 501 901, 045 501 913 apo vizitoni rrjetet tona sociale: https://www.facebook.com/PeugeotKosova dhe https://www.instagram.com/peugeot.kosova/

*Artikull i sponsorizuar