Reklama

ZBULONI OFERTAT E SHËN VALENTINIT NË VIVA FRESH STORE!

Tashmë, Viva Fresh Store ka përgatitur me shumë dashuri “Këndin e dhuratave”, duke sjell për ju shumë zgjedhje.

Ju presin me shumë ZBRITJE; çokollata, lule, sete kozmetike, aksesorë, lodra e shumë e shumë veshmbathje për femra dhe meshkuj.

Urime Festa e Shën Valentinit!

*Artikull i sponsorizuar