Reklama

IPKO me oferta fantastike në këtë Black Friday

Bashkohuni me IPKO dhe ngritni stilin tuaj të jetesës dixhitale

IPKO, ju fton t’i bashkoheni familjes së saj të madhe dhe të përjetoni një botë ku lidhja takohet me inovacionin, duke pasuruar jetët dhe duke transformuar përvojat dhe ku është kombinuar teknologjia e fundit me ofertat ekskluzive.

Për ta bërë këtë Black Friday të paharrueshme, IPKO do të ofroje zbritje në telefona të mençur, dhe eSIM falas për të përmirësuar përvojën tuaj të lidhjes. Gjithashtu, përdoruesit besnik të pakos Careless do të përfitojnë zbritje prej 10% në telefona të mençur, për një periudhë të caktuar.

Për më tepër, pako MAX Mega HD, tashmë është e disponueshme me një çmim special për Black Friday prej vetëm 25 euro, nga 29,95 euro. Zhytu në një botë me përmbajtje me definicion të lartë për një super çmim. Ndërsa, Përdoruesit MAX Elite dhe MAX Mega HD, do të shijojne zbritje shtesë në televizorët Samsung për të krijuar përvojën më të mirë të teatrit në shtëpi.

Këto oferta janë të disponueshme vetëm për një kohë të kufizuar! Përfitoni sa më shumë nga Black Friday me IPKO dhe ngritni stilin tuaj të jetesës dixhitale.

Në thelb të misionit të IPKO-së është përkushtimi për të ngritur përvojat e lidhjes. Nga interneti me shpejtësi të lartë deri te telefonat e mençur të fundit dhe pakot gjithëpërfshirëse, IPKO sjellë botën më afër klientëve të saj.

Eksploroni llojllojshmërinë e produkteve të ndryshme të IPKO-së, duke iu përshtatur nevojave të ndryshme të bazës së saj dinamike të klientëve. Këtë Black Friday, eksploroni një botë me mundësi dhe përfitoni nga ofertat ekskluzive që ridefinojnë peizazhin dixhital.

Suksesi i IPKO-së është thellësisht i ndërthurur me filozofinë e saj me në qendër klientin. Duke i dhënë përparësi klientëve, IPKO vazhdon të evoluojë ofertat e saj, duke siguruar që çdo ndërveprim me kompaninë të jetë një përvojë pozitive dhe pasuruese.

Zbuloni dallimin e të qenit pjesë e familjes IPKO. Përqafoni një botë ku lidhja nuk njeh kufij dhe mundësitë janë të panumërta!

Vizitoni dyqanin tuaj më të afërt IPKO ose faqen tonë të internetit www.ipko.com për më shumë detaje mbi këto oferta të parezistueshme!

*Artikull i sponsorizuar