Recetat e Lindës

Recetat e javës “Te Linda”

Recetat e javës “Te Linda”
 

Për këtë javë nga Linda do të keni receta të ndryshme.

Pite në forma të ndryshme me spinaq, rizoto me avokado dhe mish të thatë, tavë viçi në furrë si dhe shporta të mbushura me krem nga dredhëzat.