Recetat e Lindës

“Te Linda” këtë javë vjen me receta të reja

“Te Linda” këtë javë vjen me receta të reja
 

Për këtë të hënë emisioni “Te Linda” në KTV na sjell granola të shëndetshme shtëpie; pulë me perime në shkopinj me shije mediterane, llazanja me salmon si dhe për fund një ëmbëlsirë me shije të kafes.

“Te Linda” në KTV transmetohet nga e hëna në të premte në ora 17:50.