PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Punime kreative me letër

Punëdore në Programin Fluturues të Fëmijëve

Punëdore në Programin Fluturues të Fëmijëve

Përmes rubrikës “Punëdore”, këtë edicion do të mësoni se si të krijoni një karrotë prej letrës duke përdorur asgjë tjetë përveç se letra me ngjyra dhe një palë gërshërë.