PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Punime kreative me ngjyrat e flamurit

Përmes rubrikës “Punëdore”, këtë edicion do të mësoni se si të ndërtoni diçka prej letrës duke përdorur asgjë tjetë përveç se letra me ngjyra dhe një palë gërshërë.