PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Kuiz për fëmijë

Cilat janë ngjyrat e flamurit të Kosovës?

a) Kuq dhe zi

b) E kaltër dhe e verdhë

c) E kaltër, e verdhë dhe e bardhë