PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Punime kreative me letër- Si të krijojmë një pinguin prej letrës?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Përmes rubrikës “Punëdore”, këtë edicion do të mësoni se si të ndërtoni diçka prej letrës duke përdorur asgjë tjetë përveç se letra me ngjyra dhe një palë gërshërë.