PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, me një edicion kushtuar krijimit të lojërave dhe të shkruarit shpejt.

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Këtë herë Programi Fluturues i Fëmijëve ja kushton një edicion krijimit të lojërave dhe të shkruarit shpejt.

Në këtë edicion keni mundësi të mësoni më tepër se si mund të kodoni vet lojërat tuaja si dhe të mësoni se si mund të shfrytëzojmë disa këshilla për të mësuar të shkurajmë më shpejtë në tastierë.