PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si të krijojmë insekte nga letra?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Insektet janë grupi më i madh i kafshëve në natyrë, ngase ato ndodhen gjithandej; tokë, ujë dhe ajër.

Përveç që mund t’i shohim në natyrë, ne mund t’i krijojmë insektet me mjete dhe materiale të ndryshme.