PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët mësojnë për ngjyrat me artisten Diella Valla

 

Ngjyrat janë shumë të dashura për ju fëmijë. Ju përdorni ngjyra të ndryshme për të vizatuar e pikturuar gjërat që ju pëlqeni më shumë dhe të bëni aktivitete të ndryshme me to.

Pasi fituan njohuritë për ngjyrat, fëmijët e qendrës edukative “Bardha” mezi pritnin të fillonin aktivitetin së bashku me piktoren Diella Valla. Ata filluan të vizatonin sipas dëshirës dhe në momentin që ndalej muzika i ndërronin vizatimet me shokët dhe shoqet e tyre. Më pas vazhdonin të vizatonin dhe të ngjyrosnin me ngjyrat e tyre të preferuara.