PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Pingpongu, sporti që i zhvillon shumë reflekset

 

Përveçse është një mënyrë argëtuese për të kaluar një pasdite me familjen dhe miqtë, pingpongu gjithashtu ofron përfitime të mëdha shëndetësore, dhe atë jo vetëm për të rritur, por edhe për fëmijë.

Ashtu si shumica e sporteve, pingpongu mundëson zhvillimin e mendjes dhe trupit, stimulon stërvitje aerobike dhe ndërveprim shoqëror. Ndryshe nga disa sporte, rreziku i përgjithshëm për lëndime gjatë lojës me pingpong është mjaft i ulët.