PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fakte interesante për akulloret

 

Besoj jeni kënaqur duke ngrënë akullore gjatë gjithë verës, prandaj le të mësojmë së bashku disa fakte interesante për to.

- Lloji i parë i akullores u shpik në Kinë para 2000 vjetësh. Deri në ditët e sotme akullorja ka ndryshuar shumë, por është interesante të dihet se u shpik në kohën e shumë shpikjeve të tjera të rëndësishme si letra, busulla dhe çaji.