PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët mësojnë për rregullat e komunikacionit

 

Nga Arsim Gollubovci, rreshter dhe Mimoza Hasani, zyrtare policore, fëmijët mësuan për rregullat e komunikacionit në edicionin e ri të Programit Fluturues të Fëmijëve.

Nga afër, të vegjlit dëgjuan këshillat e policëve e po ashtu panë mjetet, me të cilat punojnë ata. Për vendkalimin, funksionimin e semaforit, shenjat e komunikacionit dhe shumëçka tjetër mësuan fëmijët. Për më tepër, shikojeni videon e mësipërme.