PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Fëmijët argëtohen në Festivalin Olimpik

 

Lojërat Olimpike janë garat më të mëdha të sportit në botë dhe organizohen çdo katër vjet.

Këtë vit ato po mbahen në Tokio, e me këtë rast në Prishtinë është organizuar Festivali Olimpik “Tokio 2020”, në mënyrë që fëmijët ta vizitojnë e të mësojnë më shumë për këto lojëra.