PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Mjellmë nga letra

 

Përmes rubrikës “Punëdore” fëmijët do të mësojnë se si të bëjnë një mjellmë nga letra. Mjetet të cilat u nevojiten janë: fletë e bardhë, laps dhe gërshërë.