PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Edicioni i ri i emisionit PFF i njeh fëmijët me shkronjën Zh

Programi Fluturues i Fëmijëve, edicioni i ri, i njeh fëmijët me shkronjën e fundit të alfabetit të gjuhës shqipe, shkronjën Zh, përmes materialeve dhe rubrikave të shumta interesante.

Fëmijët mësojnë për zhytjen nga profesionisti i këtij sporti Ismajl Kasumi, i cili që 50 vjet merret me zhytje. Materiali është pjesë e edicionit më të ri të PFF-së, i cili transmetohet të shtunave në KTV nga ora 16:25.