Në përkujtim të 5-vjetorit të vdekjes së

VASFIJE THAQI

VASFIJE THAQI

(16.08.1933 - 24.11.2017)

E urtë. E dashur. Dhe gjithmonë e buzëqeshur. Ti nuk u theve edhe atëherë kur zemra jote ishte thyer e shpirti t’u kishte lënduar në moshën tënde të re. As kur jeta të përballi me shumë sakrifica e vështirësi. Sepse ti na deshe më shumë se veten. 
Sepse ti ishte Ana. E urtë. E dashur dhe gjithmonë e buzëqeshur. Ashtu siç ishe dhuratë e veçantë nga Zoti, e veçantë do të mbetesh gjithmonë në zemrat dhe kujtimet tona për Ty. Na mungon shumë, Ana!

 

Familja Thaqi

Data e publikimit: 24.11.2022
Shpërndaje
Të tjera